About us

#BronzGreen Flourish

”Ervoor zorgen dat organisaties zich richten op de corebusiness en daarmee hun originele missie na streven.

WAT WIJ DOEN?

BronzGreen gelooft in oplossingen op maat. Omgekeerd denken kenmerkt daarbij onze diensten. Door vooraf géén kaders te stellen, houden wij alle opties open. Alle opties om de juiste oplossing te kunnen bieden. Samen met jou brengen we de behoeften in kaart en werken een strategie uit. Zo kunnen wij gericht kijken naar wat goed is voor de organisatie om het probleem op te lossen. Juist niet om persé een product of dienst te verkopen, waarmee het probleem maar deels zal worden opgelost. Dat is de kracht van BronzGreen. Denken in oplossingen op maat. Wij gaan graag met je aan tafel om de zaken nader te bespreken onder genot van een kopje koffie. Samenwerken met jou en doen wat goed is voor de organisatie.

WAT WIJ WILLEN BEREIKEN?

BronzGreen wil een ondersteunende rol aan organisaties bieden door samen de behoeften boven tafel te krijgen en uit te werken. BronzGreen gelooft in het bieden van maatwerk. Ieder bedrijf is anders ingestoken, waardoor je nooit een ‘panklare’ dienst of product kunt leveren. Het vergt een andere insteek. BronzGreen wil dat doen wat goed is voor de organisatie. Terug gaan naar de basis en het menselijke in een organisatie naar boven halen. Gezamenlijk doelen uitzetten en voor ogen hebben waarom je doet wat je doet. Het resultaat? Alle keuzes die je maakt richten zich op de corebusiness en streven daarmee de originele missie na. Door de juiste keuzes te maken, draag je bij aan de groei van de organisatie.

FILOSOFIE

Een organisatie is een groep mensen met een doel. BronzGreen haalt het menselijke in de organisatie naar boven. Voordat je concrete stappen gaat zetten, moeten we terug naar de basis. De basis die garant staat voor succes. Immers om het succes te kunnen bereiken, moet je stappen zetten en keuzes maken. Maar voordat je aan de slag gaat met deze gerichte stappen en keuzes, wil je eerst inzichtelijk hebben waar je als organisatie voor staat, waar je naartoe wilt en wat je daarvoor nodig hebt. Ofwel het ‘why’ beantwoorden. BronzGreen faciliteert in dit proces. Samen zetten wij namelijk de stap naar succes!